Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás pozvat na velký seminář FARMACIE, MARKETING A PRÁVO (pravidla ČR a SR), který se uskuteční ve čtvrtek 23. listopadu 2017 od 09.00 hod v hotelu Angelo na Smíchově.

Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vás pozvat na velký seminář FARMACIE, MARKETING A PRÁVO (pravidla ČR a SR), který se uskuteční ve čtvrtek 23. listopadu 2017 od 09.00 hod v hotelu Angelo na Smíchově.

Jako každý rok připravujeme na konec listopadu souhrnný praktický seminář na téma pravidla propagace všech produktů v portfoliu farmaceutických firem. Zasíláme tak úvodní pozvánku, abyste si případně mohli v dostatečném předstihu přizpůsobit pracovní program apod. Tedy jak se říká: „save the date“ :-).

Důraz na konkrétní otázky, příklady z praxe i rozhodnutí dozorových orgánů, průběh kontroly SÚKLu v sídle společnosti a také na novinky a aktuální trendy, to jsou hlavní cíle semináře. Tedy omezit teoretický výklad, ale věnovat se skutečné praxi.

Tradičně, neboť se uvedené ukázalo jako velmi efektivní (např. se můžete vystřídat s kolegy), bude seminář rozdělen na dvě části – dopoledne bude věnováno pravidlům podle práva České republiky, a odpoledne bude věnováno pravidlům podle práva Slovenské republiky.

Veškeré podrobnosti najdete zde .

S úctou,

 

Libor Štajer