CZ EN

Efektivní právní služby

Chci odebírat newslettery od KMVS


Osobní údaje


Pozvánka na konferenci GDPR 2020 – KMVS jako partner workshopu „Chytrý e-mailing"

1.10.2020

Vážené dámy, vážení pánové, Již třetím rokem je KMVS advokátní kancelář partnerem výroční ... zobrazit celý článek

Pozvánka - unikátní WEBINÁŘ - aplikace, GDPR, mHeath a eHealth, digitalizace, Chytrá karanténa - pravidla, zkušenosti a trendy

6.5.2020

Ve spolupráci s kolegy specialisty na oblast farmakoekonomiky a IT ze společností VALUE OUTCOMES a COGVIO ... zobrazit celý článek

ZMĚNA TERMÍNU - WEBINÁŘ - Online kampaně, GDPR aneb hledáme možnosti komunikace v současné době - 23/04/2020

16.4.2020

Vážené dámy, vážení pánové, na základě zpětné vazby poukazující na krátký čas od odeslání ... zobrazit celý článek

Pozvánka na seminář věnovaný problematice ochrany osobních údajů a důvěrných informací v obchodní společnosti z pohledu práva i praxe IT bezpečnosti

18.2.2020

Rádi bychom Vás pozvali tentokrát ve spolupráci se zástupci společnosti Tifit, s.r.o. na dopolední seminář ... zobrazit celý článek

Ochrana osobních údajů - DPIA

26.1.2020

Dovolujeme si Vás touto cestou informovat o tom, že Úřad pro ochranu osobních údajů (dále jen „Úřad“) ... zobrazit celý článek

Obchodní sdělení ve světle rozhodovací praxe ÚOOÚ

25.11.2019

Dovolujeme si Vás informovat o tom, že Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových ... zobrazit celý článek

Cookies pro remarketing – z aktuální kontrolní činnosti ÚOOÚ

18.11.2019

Dovolujeme si Vás touto cestou informovat o tom, že Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých ... zobrazit celý článek

Ochrana osobních údajů - doporučení ICO k oprávněnému zájmu a vymezení postavení stran při zpracování

9.10.2019

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás touto cestou informovat o tom, že The Information ... zobrazit celý článek

Výsledky kontrolní činnosti ÚOOÚ v oblasti ochrany osobních údajů za první pololetí roku 2019

26.9.2019

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás touto cestou informovat o tom, že Úřad pro ochranu ... zobrazit celý článek

Pokuta za porušení nařízení GDPR ve Španělsku

13.9.2019

Kosmetické společnosti AVON COSMETICS SAU byla Španělským úřadem pro ochranu údajů (AEPD) udělena pokuta ve ... zobrazit celý článek

Pozvánka - Pracovní snídaně - GDPR ve farmacii - rok poté - konkrétní zkušenosti a závěry

17.5.2019

ážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás pozvat na pracovní snídani věnovanou praktickým ... zobrazit celý článek

Zákon o zpracování osobních údajů

30.4.2019

Dovolujeme si Vás informovat, že dne 24. 4. 2019 nabyl účinnosti zákon o zpracování osobních údajů č. ... zobrazit celý článek

Zpracování osobních údajů v rámci klinického hodnocení dle nových pravidel

24.1.2019

Ve dnech 22.-23.1.2019 proběhlo v Bruselu v pořadí již šesté plenární zasedání Evropského sboru pro ochranu ... zobrazit celý článek

Pozvánka - Konference: GDPR plus 180 dní

6.11.2018

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás, jakožto spolupořadatelé a partneři Konference: GDPR ... zobrazit celý článek

Konference GDPR plus 180 dní - pozvánka

5.9.2018

Vážení, jako spolupořadatelé a partneři konference si vás dovolujeme pozvat na odbornou konferenci „GDPR ... zobrazit celý článek


Kontakt

KMVS,
advokátní kancelář, s.r.o.

Hellichova 1
118 00 Praha 1 - Malá Strana,
Česká Republika
zobrazit na mapě
Tel.:+420 296 210 562-3
E-mail: office@kmvs.cz

Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 122620, IČ: 27864898

Najdete nás

Spolupracujeme


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  NETservis s.r.o. © 2021

2006 - 2019 KMVS, advokátní kancelář, s.r.o.